Sen Neymişsin Be Mehmet!

Yayınlandı: Aralık 27, 2008 / Galatasaray, Mehmet Yıldız, Sivasspor, transfer


Mehmet Yıldız’ın “kış transferi”nde ortalığın tozunu atabileceğini düşünüyordum ama bu kadar büyük bir temizlik operasyonuna girişebileceğini beklemiyordum.

Fotomaç ve Fotospor türevleri, Yıldız’ı her gün 4 büyüklerden birine yollarken “photoshop” marifetiyle bir gün Galatasaray, bir gün Fenerbahçe forması giydirip gül bahçesine gül koklamaya indiriyordu bile.

Ardından Galatasaray’ın bu oyuncuyla ciddi ciddi ilgilendiğini öğrendik. Bu haber benim için şaşırtıcı oldu çünkü TSL’nin yeni bir forvet oyuncusuna en az ihtiyaç duyabilecek takımı, Yıldız için hem kendini parçalıyor hem de oyuncularını ikna etme savaşına giriyordu. Bu haberlerin ardından “ah Kalli!” demeden duramıyorum.

Galatasaray, son haberlere göre Mehmet Yıldız için 3.5 milyon €, Necati Ateş, Mehmet Güven ve kiralık olarak da Aydın Yılmaz’ı önermiş. Bu kriz zamanında iyi bir para vermişler doğrusu. Vermedikleri tek eleman da Kalli olmuş.

Yıldız, Galatasaray’a transfer olursa elbette faydalı olur. Fakat böyle bir oyuncuya Galatasaray’ın ne kadar ihtiyacı var işte orası tartışılır. Baros, Ümit Karan ve Nonda’lı forvet hattına Mehmet Yıldız da girince sahaya 5-0-5 taktiğiyle çıksan yeri var doğrusu.

yorum
  1. Bahadır dedi ki:

    sade onlar olsa tamam. daha serkan çalık ve yaser yıldız da sırada bekleyen isimler..

  2. Juan y Fer dedi ki:

    Hello,it is the right moment for Yildiz to move to an Istanbul´s teamWe will see the news.Regards,http://saqueneutral.blogspot.com/(a blog about sport in English and Español)

Yorum bırakın